17. Januar, 2009

2009 er skudt igang

Et nyt år, en ny måned og et nyt færdiggjort projekt.

Jeg har tilmeldt mig “12 projekter”Ravelry, som går ud på at man strikker et projekt pr. måned. Samtidig har jeg tilmeldt mig en sjals-knitalong hos Webstrik. I januar faldt disse to ting nydeligt sammen, da mit projekt passer ind i begge kategorier.

Lad mig præsentere Woodland Shawl:

Woodland Shawl

Jeg har slået 65 masker op og gentaget mønsterrapporten 34 gange. Garnet er det grønne souvenirgarn fra Madeira.

Forside

Bagsiden er faktisk flot i sig selv:

Bagsiden

Der er brugt omkring 110 gram garn til tørklædet.

Og se, jeg har fået nye sutsko. De er utroligt bløde og dejlige at have på. Kan bestemt anbefales :) Mærket er Shepherd Sheepskin Footwear, og de er lidt pebrede i prisen, men dog alle pengene værd. Og så reklamerer firmaet med, at de skind de bruger, med garanti ikke kommer fra får, der har været udsat for “mulesing”.

Sutsko

Til sidst vil jeg reklamere for en japansk blog, der meget ofte bliver opdateret. Bloggen er fyldt med billeder og videoklip af en fin kat. Den er stor og tyk og måske en lille smule fjollet. Navnet er Maru, og Maru elsker æsker.

Kommentarer

Wow, hvor ser det flot og lækkert ud dit sjal!
Gid jeg havde toldmodighed til at lave sådan et.

Hihi den kat er skøn:D Er totalt forelsket, såååk..

Hej Rikke
Jeg er også vild med det mønster. Det er bare så flot. Skøn farve dit tørklæde/sjal er i
Merete

Skriv en kommentar

Din kommentar

Kategorier